18. plads til Christina Siggaard, van der Breggen vinder Flandern Rundt

Team VIRTU Cycling forsøgte at komme på forkant i Flandern Rundt, men et styrt satte holdet tilbage. Christina Siggaard kæmpede sig dog stadig til en 18. plads i forfølgergruppen.

Som et af sæsonens største løb gav Flandern Rundt som forventet masser af drama. Team VIRTU Cycling viste sig stærkt frem i begyndelsen af løbet, da Sara Penton ramte et af de tidlige udbrud.

Før de mange stigninger og brostenssektionerne blev løbet dog samlet igen. Et stort styrt før Geraardsbergen vendte dog op og ned på tingene, da både Mieke Kröger og Kasia Pawlowska var i asfalten lige da løbet eksploderede.

“Vi tog et stort slag, da Kasia styrter – alle er okay, men det gjorde virkelig løbet hårdt for os. Pigerne stod sammen efter, og vi fokuserede på at hjælpe Christina ind på stigningerne. Pigerne hjalp hende virkelig godt for at få hende op i front, så hun kunne sidde i den rette position,” siger sportsdirektør Carmen Small.

“Holdet arbejdede virkelig godt for hinanden, og de kørte som en enhed. Resultatet viser det ikke helt i dag, men vi har den rigtige opskrift og med lidt mere held, så sidder vi der, ” siger hun.

Christina Siggaard kom dog med i frontgruppen, og hun kæmpede sig med over de afgørende stigninger til mål i en af forfølgergrupperne og blev nummer 18.

“Jeg er glad for hvordan vi kørte løbet, men jeg er ikke helt glad for resultat, da jeg føler, at vi kunne have gjort bedre. Vi løber tør for personer, da Kasia og Mieke styrter hårdt før Kapellet. Jeg får hjælp på Kanarieberg, men så må jeg klare mig selv på de sidste stigninger. Jeg kan gøre en del alene, men de største hold sidder stadig med mange ryttere, og det bliver ret hårdt,” siger Christina Siggaard, der også tror på, at der nok skal komme flere store resultater.

“Hvis vi bliver ved med at arbejde sammen som et hold sådan her, så skal resultaterne nok komme,” siger hun.

Anna van der Breggen vandt Flandern Rundt efter et langt soloudbrud.