2. plads til Team VIRTU Cycling i holdtidskørslen, Mieke Kröger i den røde trøje

Team VIRTU Cycling havde en fremragende dag i Healthy Ageing Tour. På etape 3a satte Mieke Kröger et hårdt angreb ind, der gav hende den røde trøje og i holdtidskørslen viste holdet sin styrke med en 2. plads.

På tredjedagen af Healthy Ageing Tour skulle rytterne ud på to etaper. Først en kort almindelig etape, hvor Mieke Kröger leverede en stærk indsats i udbruddet.

“Pigerne leverede et godt stykke arbejde i morges, og de sad sammen i front. Mieke kørte flot igen, og både Emilie og Christina hjalp begge Barbara fint i finalen, og så at se dem fortsætte i samme gear om eftermiddagen var rigtigt fedt. Jeg er vildt stolt af dem,” siger sportsdirektør Carmen Small.

Resterne af feltet fangede Mieke Kröger kort før mål, men Barbara Guarischi spurtede sig til en 6. plads. Mieke Kröger blev efterfølgende tildelt den røde trøje som den mest angrebsivrige rytter.

På etape 3b, en holdtidskørsel, leverede Team VIRTU Cycling endnu et flot præstation, da de sluttede på 2. pladsen.

“Pigerne leverede en fremragende præstation, da de reelt ikke har haft nogen træning i disciplinen. Efter enkeltstarten vidste jeg, at de var godt kørende ud fra deres tider. I dag kørte de meget konsistent, og der var ikke den store forskel fra mellemtiden til tiden i mål. Det var godt kørt. Det var første gang, at de kørte sammen i en TTT, så der var intet pres på dem, vi skulle se, hvor de lå,” siger Carmen Small.

Det Wiggle’s Kirsten Wild, der vandt formiddagsetapen, mens Boels-Dolmans tog en sikker sejr på holdtidskørslen.