Alexander Kamp fortsætter på Team Virtu Cycling

Den tidligere danmarksmester og en af sæsonens store profiler Alexander Kamp fortsætter på Team Virtu Cycling i 2018, da den 23-årige rytter har forlænget sin kontrakt.

Team Virtu Cycling beholder endnu en af sine store profiler i 2018. 23-årige Alexander Kamp har forlænget sin kontrakt med endnu et år, og den unge rytter håber at bygge videre på en god sæson, hvor han blandt andet tog en etapesejr og den samlede sejr i det franske etapeløb Tour du Loir et Cher og havde flere flotte placeringer i 2.HC løb.

”Jeg synes, at jeg har set en god udvikling i år, og jeg har haft det godt. Jeg har haft nogle gode løb igennem sæsonen –  kongeetapen i Tour of Norway, hvor jeg blev 5’er, og jeg var også med fremme i Tour de Luxembourg. Det er klart, at jeg stadig mangler den helt store sejr, jeg havde håbet, jeg kunne få den, men det vil jeg revanchere næste år – og gerne fra start,” siger Alexander Kamp.

Han har allerede kig på næste sæsons første mål, hvis løbskalenderen tillader det, og han håber at træde nogle skridt op på resultatlisten.

”Hvis vi får Trofeo Laigueglia, så kunne jeg godt tænke mig at køre med om sejren allerede der, og også hvis vi kører Coppi e Bartali. Men ellers tager jeg det skridt for skridt, man kan også hurtigt kigge for langt frem, men ellers er det nogenlunde de samme løb, som vi har kørt i år – der vil jeg bare have den etapesejr,” siger Alexander Kamp, der tror på, at han kan udvikle sig mere hos Team Virtu Cycling, og holdet kan levere endnu flere store resultater i 2018.

”Et år mere ved Skelde betyder meget. Han er god til at motivere mig og få det bedste frem i mig, og så ved jeg også, at vi får et stærkt hold, og jeg tror kun, at det skaber endnu mere grobund for store resultater. Jeg sætter overliggeren højt, og jeg vil vise, at jeg er en af Danmarks bedste cykelryttere,” siger han.

Team Virtu Cyclings sportsdirekør Michael Skelde er også glad for, at Alexander Kamp fortsætter på holdet, da den unge rytter altid bringer en fantastiske optimisme med sig.

”Når du har Alexander på holdet, så står du altid med troen på, at alting er muligt. Det er bare fedt at komme ud til cykelløb, og om det så er van Avermaet, eller hvem der står der, så står vi med en reel chance. Den fornemmelse har jeg bare med Alexander, og det kick det giver, er fantastisk,” siger Michael Skelde, der ikke er i tvivl om den unge rytters kvaliteter.

”Alexander er en fantastisk cykelrytter, som har en kæmpe motor og er en vinder. Han kan så meget og en eller anden dag, så skal det nok gå op i en højere enhed for ham,” siger han.

Alexander Kamp har forlænget sin kontrakt med Team Virtu Cycling med 1 år.