Alexander Kamp kigger efter endnu en Loir et Cher-triumf

Team VIRTU Cycling sluttede både med etapesejr og samlet sejr i Tour du Loir et Cher sidste år, og Alexander Kamp ser frem mod at forsvare sin sejr i det franske etapeløb.

Det var et danskerdomineret Tour du Loir et Cher i 2017, hvor det var Alexander Kamp, der viste sig at være den stærkeste, da Team VIRTU Cycling’s 24-årige rytter tog den samlede sejr.

Onsdag er holdet igen klar til det franske etapeløb, og sidste års vinder håber, at han igen kan kæmpe sig til en plads øverst i klassementet.

“Det her løb passer mig godt, det kunne man også se sidste år, da jeg kørte med om sejren. Men det er ikke altid, det er de stærkeste ben, der vinder. Der skal også lidt held til, det hele skal spille. Lad os håbe, at det hele går op i en højere enhed, det satser jeg hvertfald på,” siger Alexander Kamp, der har flere dygtige holdkammerater på Team VIRTU Cycling, der også kan markere sig. 

Jeg synes, at vi har flere stærke ryttere med. Jeg tror også på, at Asbjørn også kan vinde en etapesejr, men umiddelbart er det nok mig og Asbjørn, der kan lave et resultat her. Vi skal bare fortsætte de gode takter, vi viste i Ardennerne, så tror jeg nok, at det skal lykkedes,” siger Alexander Kamp.

Rytterne har haft et par hviledage efter Circuit des Ardennes, og sportsdirektør Michael Skelde håber, at holdet fortsætte takterne fra sidste uges løb. 

“Vi kørte et godt løb i sidste uge, hvor vi viste, at vi havde en god bredde i et hård løb. Vi var lidt uheldige med Kamp, der ellers viste god form, så i Loir er vi med for at sætte dagsordenen og køre med om sejren,” siger Michael Skelde. 

“Det ser desværre ikke ud til, at der kommer noget vind i løbet af ugen, men det er lidt det samme som sidste år, så vi må se, om der nogle steder, hvor det er muligt at gøre en forskel eller vi kan ramme det rigtige hug. Vi er kommet herned for at vinde,” slutter han.

Tour de Loir et Cher starter med en 183 kilometer lang etaper fra Blois til Fougére onsdag.

Team VIRTU Cycling til Tour du Loir et Cher:
Alexander Kamp, Torkil Veyhe, Asbjørn Kragh Andersen, Jakob Egholm, Mikke Frölich Honoré og Niklas Larsen