Alexander Kamp på podiet på prologen i Istrian Spring Trophy

Team VIRTU Cycling fik en god start på det kroatiske etapeløb Istrian Spring Trophy, da Alexander Kamp kørte sig på podiet på løbets prolog torsdag. 

Det var to kilometer med fuld gas, der ventede rytterne på prologen i Istrian Spring Trophy torsdag, og her viste Alexander Kamp, at han har masser af power i benene. Team VIRTU Cycling’s unge rytter kæmpede sig nemlig over stregen i tredje bedste tid, hvilket sikrede ham en plads på podiet.

Det var naturligvis en glad Alexander Kamp, der kunne tage sin første podieplacering i 2018, på trods af at han var nede i et grimt styrt for blot nogle dage siden.

“Jeg føler, det går fremad. Jeg var lidt medtaget efter styrtet den anden dag, men nu er det fint igen, så jeg håber, at jeg har opbrugt den første kvote af uheld. Nu skal jeg bare holde mig på cyklen, så jeg kan få kørt nogle gode løb,” siger Alexander Kamp, der håber at kunne træde opad på skamlen fredag.

“I klassementet har jeg ikke nogen ambitioner, men jeg vil gerne køre med om det i morgen. Der passer afslutningen mig rigtigt godt, så hvis jeg får muligheden og opbakningen i morgen, så vil jeg gribe den og køre efter etapesejren,” siger han.

Hollandske Nils Eekhoff vandt etapen og kører også i gult, når Team VIRTU Cycling sammen med resten af feltet skal ud på 155,3 kilometer med en kuperet afslutning fredag.