Anouska Koster skriver kontrakt med VIRTU Cycling Women

Team VIRTU Cycling Women og hollandske Anouska Koster har underskrevet en kontrakt for 2019. Den 25-årige tidligere hollandske mester på landevej vandt etapeløbet, Lotto Belisol Belgium Tour i 2017 og har været hos Boels Dolman og Rabobank-Liv Women’s team. 

 Anouska Koster siger:

“Efter fire gode år på samme hold var det blevet tid for mig at prøve noget nyt, et nyt eventyr og en ny udfordring. Valget om et nyt hold tog ikke lang tid, fordi min indre følelse med VIRTU-teamet er rigtig god. Jeg kan godt lide teamets karakter og fornemmer, det er et hold, hvor jeg kan føle mig hjemme. Holdet viste tillid til mig, og jeg har stor tillid til dem og hele mandskabet bag. På dette hold kan jeg tage det næste skridt i min karriere og jeg ser frem til samarbejdet med mine nye holdkammerater. Jeg glæder mig virkelig til at køre med dem “.

Team VIRTU Cycling Women DS, Carmen Small siger om Koster:

“Vi er så glade for at kunne bringe Anouska Koster til holdet i 2019! Hun er en rytter, der ikke har nået sit fulde potentiale og vil fortsætte med at udvikle sig i en ledende rolle. Jeg forventer store ting fra hende denne næste sæson, og jeg håber jeg kan hjælpe hende til næste niveau. Hun bringer masser af erfaring til holdet. Anouska er en atlet, jeg har set gennem årene. Hun vil bringe professionalisme til holdet og hjælpe med at forme holdet på en positiv måde. Vi savner virkelig nogen på holdet, der har hendes disciplin som rytter, og hun vil spille en stor rolle for truppen til Ardennerne og de mere kuperede løb “.