Asbjørn Kragh Andersen 5’er i Trofej Umag i Kroatien

Team VIRTU Cycling’s hurtige rytter Asbjørn Kragh Andersen kørte en god spurt og blev 5’er i Trofej Umag, da et udbrud kørte med sejren.

Asbjørn Kragh Andersen viste sine kvaliteter i spurten, da Team VIRTU Cycling onsdag kørte det kroatiske løb Trofej Umag. Den 25-årige rytter blev 3’er i feltets spurt, men da to mand var stukket af fra feltet måtte han nøjes med en 5. plads.

Sportsdirektør Michael Skelde:

“Der kørte tre mand rimeligt tidligt, og to af dem holder hjem. Helt ærligt, så var det nok min skyld, at vi ikke kørte om sejren. Det varede for længe inden, at vi gik frem og tog ansvar. Vi fik sat Torkil i gang med at føre, men vi var desværre kun fem mand til start, da Egholm blev syg i går aftes, så vi ventede lidt mere og fik startet for sent. Det er ærgerligt,” siger Michael Skelde, der dog var glad for holdets indsats.

“Vi kommer til at føre lidt for meget, så Asbjørn kommer til at sidde alene til sidst. Han bliver 3’er i feltets spurt, vi skulle have haft en lille smule hjælp til ham. Men jeg så en meget tændt Asbjørn, der ville køre med om sejren. Jeg er glad for, at vi får vist, at vi er blandt de bedste hernede, og når Asbjørn allerede viser sit niveau i afslutningerne, og vi egentligt kører rigtigt stærkt, så er det egentlig meget godt,” siger Michael Skelde.