Asbjørn Kragh syver, mens Groenewegen tog sin tredje sejr i Veenendal

I dag blev det hollandske endagsløb, Veenendal-Veenendal kørt i Holland med Team Waoo på startlisten. Det 192 kilometer lange løb blev for 20 år siden vundet af danske Frank Høj, og det danske kontinentalmandskab forsøgte at gøre Høj kunsten efter, men de var oppe mod Dylan Groenewegen, der vandt løbet i både 2015 og 2016.

Løbet blev præget af et længere udbrud, og det var ikke før den allersidste kilometer, at feltet formåede at hale den sidste lykkeridder tilbage, så det hele kunne afgøres mellem sprinterne. På opløbsstrækningen i Veenendal blev det til en forbilledlig tredje sejr til Groenewegen (LottoNL-Jumbo), mens Team Waoo’s Asbjørn Kragh Andersen sprintede med om sejren og sluttede på en syvendeplads.

Sportsdirektør, Daniel Foder, fortæller:

“Holdet fik vist, at de stadig har moral og en god indstilling her, hvor vi nærmer os slutningen af sæsonen, og selvom vi altid går efter topresultaterne, ser jeg mig tilfreds med dagens syvendeplads i et stærkt besat Veenendal-Veenendal. Løbet er skræddersyet til sprinterne, og vi er ikke et sprintermandskab, så på den baggrund er det et ok resultat. Nu venter der et par dages løbspause, inden vi tager hul på weekendens to løb i Meulembeke lørdag og Midden Nederland søndag.