Asgreen og Larsen 6’er i Duo Normand

Team Virtu Cycling to unge temporyttere Kasper Asgreen og Niklas Larsen leverede en god præstation, da de søndag blev 6’er i parløbsenkeltstarten Duo Normand i Frankrig.

De havde sigtet efter podiet til Duo Normand – en 54 kilometer lang parløbsenkeltstart – men Kasper Asgreen og Niklas Larsen havde ikke helt fart nok i cyklerne til at komme så langt op søndag i det franske løb.

Team Virtu Cycling to unge temporyttere gav den dog stadig alt, hvad de kunne, der gav bragte dem en 6. plads –  3:18 efter vinderne fra det franske ProKontinentalhold Fortuneo – Oscaro, hvilket alt taget i betragtning var okay, forklarer sportsdirektør Daniel Foder.

”Jeg kan ikke sige, vi er tilfredse, men der er heller ikke noget at sætte en finger på, da de kører løbet, som de skulle og gav, hvad de havde. Det var bare ikke nok i dag. De kæmpede og viste moral, så det er ok,” siger han.

En placering helt i toppen havde krævet at begge to ryttere ramte topniveauet, men på en dag, hvor en lang sæson kunne mærkes, så var farten der ikke helt.

”Asgreen har haft en lang sæson og rent formmæssigt, har han været højere oppe end lige nu, og der begynder at være lidt træthed efter en lang sæson. Larsen har ikke lige en super dag, og det koster hurtigt i dag. Det var ikke en særlig teknisk rute, men en meget hård rute. I bund og grund så kørte de, hvad de kunne, men der var ikke mere i dag,” siger Daniel Foder.

Mens der var over 3 minutter til sejren, så var der blot 24 sekunder op til duoen David Boucher og Timothy Steven på 3. pladsen, mens danskerne Mikkel Bjerg og Mathias Norsgaard blev nummer 2.

I Danmark kørte Mark Sehested Pedersen også stærkt, da han blev 4’er i A-løbet i Esbjerg, mens Mads Rahbek blev nummer 15.