Barbara Guarischi bliver en del af Team Virtu Cycling

Den italienske klassikerrytter Barbara Guarischi styrker Team Virtu Cyclings trup yderligere, da hun skifter til det danske hold i 2018.

Team Virtu Cycling fortsætter med at styrke truppen til 2018. Italienske Barbara Guarischi skifter til Team Virtu Cycling på en 1-årig kontrakt.

Den 26-årige italiener har i år kæmpet med at finde sit høje niveau, men hun tror på, at med skiftet til Team Virtu Cycling kan hun igen køre op til sit potentiale.

”Jeg har haft to år, der ikke har levet op til mine forventninger. Jeg vil tilbage til, hvor cykling er sjovt igen, og hvor jeg nyder at køre. Det har været for meget arbejde, arbejde, arbejde. Jeg skal finde det sjove igen. Jeg ved, at jeg ikke er den rytter med mest power, men jeg har altid været stærk mentalt, men det er vigtigt, at det var sjovt, og de sidste par år har det ikke været perfekt,” siger Barbara Guarischi.

Siden 2009 har hun været en del af det professionelle felt, og hun har blandet andet taget etapesejre i Giro Rosa samt La Route de France. Og netop sejrene håber Barbara Guarischi igen at køre med om, når hun tørner ud i Team Virtu Cycling’s trikot.

”Personligt vil jeg gerne tilbage og kæmpe med om sejren. Det er altid en god følelse, og som alle, så elsker jeg at vinde. Det er lige meget, om det er et lille eller stort løb. Hvert løb er vigtigt, men ingen er nemme at vinde,” siger hun og glæder sig til at køre under Carmen Small som sportsdirektør.

Carmen Small ser også frem til at have Barbara Guarischi på holdet, og de kvaliteter hun bringer med sig.

”Barbara har på trods af sin alder masser af erfaring, og så har hun kvaliteter, der kan bruges i alle typer løb. Hun formår at køre på bakker, på det flade og så er hun lynhurtig i spurt. Jeg er sikker på, at hun nok skal komme til at vinde løb i 2018. Hun bliver en af vores kaptajner i 2018, men ikke kun på resultatfronten, men også som en lederfigur for de yngre ryttere både i og udenfor løbene. Jeg er utroligt glad for at have fået hende med på holdet, og hun kommer helt sikkert til at bevise sit værd,” siger Carmen Small.

Barbara Guarischi skifter fra Canyon/SRAM til Team Virtu Cycling.