Barbara Guarischi firer i Boels Ladies Tour!

Dagens 124 kilometer lange fjerde etape af Boels Ladies Tour blev afgjort i en kaotisk massespurt, hvor VIRTU Cycling Women’s Barbara Guarishi tog fjerdepladsen, mens Amalie Dideriksen tog endnu en etapesejr.

Etapen blev domineret af den ensomme og hårdtarbejdende israelske nationale mester Omer Shapira, der afviste adskillige jagtforsøg, og selv hele feltet kom inden for synsvidde af solorytteren undervejs, før hun atter skabte distance. Der var dog ingen barmhjertighed på de lokale omgange i Weert, hvor hun blev genforenet med det sultne felt.

I den hektiske og nervepirrende massespurt, kæmpede VIRTU Cycling Italienske Barbara Guarischi side om side med de bedste sprintere i verden og tog en solid fjerdeplads.

Sportsdirektør, Carmen Small siger:

“Det var endnu god dag for os. Efter en sløv start i Holland begynder pigerne nu virkelig at vise, hvad de er i stand til. Det var det intense teamwork, der gjorde dagens resultat muligt, og det er det, vi skal viderebringe i morgen hvor det bliver lidt sværere, jeg tvivler på, at det vil være endnu en sprinter afslutning. Jeg tror, ​​at en afslutning i et udbrud er mere sandsynlig. “