Barbara Guarischi i top-10 på første etape af OVO Energy Tour

Den 130 kilometer lange, ret flade første etape af det britiske etapeløb, OVO Energy Tour startede i Framlingham og sluttede i Southwold Etapen blev domineret af udbrudsforsøg, men i sidste ende blev alle lykkeriddere trukket tilbage til en massespurt, hvor Team VIRTU Cycling Women’s Barbara Guarischi sluttede som nummer 10.

“Vi forsøgte i finalen at køre mig helt frem til spidsen, og Christina (Siggaard) og Mieke (Kröger) sad med mig indtil den sidste kilometer. Efter det sidste sving med 300 meter til mål kom jeg desværre til at sidde i vindsiden, hvilket betød, at jeg måtte kæmpe side om side med de andre i en noget uheldig position, så jeg måtte tage til takke med en tiendeplads”, lød det fra italienske Guarischi efter etapen.

Etapen endte med en sejr til den belgiske mester, Jolien D’Hoore, der startede løbet, som hun sluttede sidste års udgave af løbet med at vinde etapen. Løbet strækker sig over fem etaper i alt, og i morgen venter 145 kilometers lidt mere kuperet terræn fra Rushden til Daventry.

“I morgen venter en lidt hårdere etape, men vi regner med at kunne samle os igen til en massespurt, og så får jeg en ny chance for at vise farverne frem. Herefter bliver det lidt sværere for sprinterne at sidde med til finalen, så vi må forsøge at udnytte chancen i morgen“, slutter Guarischi.