Christina Siggaard fortsætter hos Team Virtu Cycling

Den 23-årige dansker Christina Siggaard trækker i 2018 igen i Team Virtu Cyclings trøje, da hun har forlænget med holdet i et år.

Christina Siggaard er nok engang en del af Team Virtu Cycling, når sæsonen begynder i 2018. Den 23-årige rytter og Team Virtu Cycling har forlænget samarbejdet, og Christina Siggaard håber på, at hun til næste år kan lægge endnu et lag på efter det første år på World Tour’en, hvor hun er blevet mange erfaringer rigere.

”Holdet er det sted, hvor jeg bedst kan udvikle mig, og et sted hvor der bliver troet på mig, mine evner som cykelrytter og mit potentiale. Jeg ser klart frem til at hæve mit niveau som cykelrytter og forhåbentlig køre nogle gode resultater ind – både til mig og til teamet. Der kommer selvfølgelig nye ryttere ind, og at få et godt samarbejde med dem er også vigtigt,” siger Christina Siggaard.

Team Virtu Cycling har tilføjet spurtstærke ryttere som Emilie Moberg, Barbara Guarischi og Kasia Pawlowska, og Christina Siggaard ser positivt på, at det ikke altid er hende, der står med ansvaret i spurten.

”Det har næsten hver gang været mig til spurten, også selvom jeg ikke har dagen. At vi er nogle sprintere til at støtte hinanden i finalerne gør en kæmpe forskel, så det ikke er en selv, at ansvaret altid ligger på. Og så får jeg også mulighed for at hjælpe dem –  jeg kan være en del af succesen ved, at jeg har en holdkammerat, jeg kan hjælpe helt til top,” siger Christina Siggaard.

Sportsdirektør Carmen Small er også meget glad for, at Christina Siggaard fortsætter, da den unge rytter er en vigtig del af Team Virtu Cycling.

”’Chris’ er en ekstremt vigtig del af holdet både på og af cyklen. Hun er stadig en ung rytter, men har kørt med meget ansvar på sine skuldre i denne sæson samtidigt med, at hun har støttet op om sine holdkammerater, når profilen ikke har passet hende. Det er høj klasse,” siger Carmen Small, der tror på, at Christina Siggaard vil nyde godt af, at andre i 2018 også kan tage det store ansvar i finalerne.

”I 2018 får hun mulighed for at lære af nogle endnu mere erfarne ryttere, samtidigt med at hun også har noget at give videre til sine holdkammerater. Med flere hurtige ryttere behøver hun heller ikke altid have ansvaret på sine skuldre, og det tror jeg kan gøre ’Chris’ endnu bedre, da hun kan fokusere på sine egne mål,” siger Carmen Small.

Christina Siggaard har forlænget sin kontrakt med et 1 år med Team Virtu Cycling.

Foto: Dan Eugen Photography