CYKELNERVEN & VIRTU TRAVEL

Cykelnerven indgår samarbejde med Virtu Travel

Scleroseforeningen har indgået et treårigt partnerskab med Virtu Travel om at arrangere og facilitere Cykelnerven. Virtu Travel skal fremover stå bag det årlige hovedmål i Frankrig, hvor deltagerne skal besejre en række Tour de France-tinder.

Scleroseforeningen og rejsebureauet Virtu Travel indleder et årelangt partnerskab omkring velgørenhedscykelholdet Cykelnerven.

I de kommende tre år vil Virtu Travel stå for afviklingen af Cykelnerven, der er kendt for at være Danmarks hårdeste velgørenhedsevent. Her skal Virtu Travel og Cykelnerven-teamet stå for at arrangere det store, årlige hovedmål i Frankrig, hvor Cykelnervens ryttere skal cykle sig til top på de mest afgørende Tour de France-bjerge i kampen for en verden uden sclerose.

”Vi er stolte af Cykelnerven, som på fem år er blevet en stor succes med mere end 300 deltagere. Vi er virkeligt taknemmelige for den massive opbakning fra vores deltagere, som i den grad har en stor del af æren for, at vi er nået hertil. Sammen har vi skabt et toneangivende velgørenhedsløb, som tiltrækker deltagere fra både ind- og udland og samler rekordmange penge ind til forskning år efter år. Vi glæder os til fremover at arrangere Cykelnerven sammen med Virtu Travel. Med deres store ekspertise og tætte relation til Tour de France ser vi Virtu Travel som en stærk partner i vores fortsatte arbejde med at udvikle Cykelnerven, ” siger Mette Hjulmand Leonhard-Hjorth, som er hovedansvarlig for Cykelnerven i Scleroseforeningen.

Rødder i professionel cykling
Også hos Virtu Travel ser man frem til det nye samarbejde om Cykelnerven, som i år havde mere end 300 ryttere og ambassadører med i Pyrenæerne.

”Vi er ekstremt glade for det nye samarbejde med Scleroseforeningen om at facilitere Cykelnerven i de kommende år. Vi ser frem til opgaven med både stolthed og ydmyghed, og vi vil fortsætte det gode arbejde og den røde tråd, som i dag karakteriserer Cykelnerven.

Med vores rødder i professionel cykling tror vi samtidig på, at vi kan skabe et unikt forløb, hvor deltagerne får en endnu bedre fornemmelse af, hvad Tour-rytterne i fjernsynet går igennem. Det skal naturligvis først og fremmest være sjovt og i fællesskab med andre, som også gerne vil bruge en god oplevelse til at sætte sclerose i centrum,” siger Michael Benzon og Mikkel Würtz, der til sammen udgør den daglige ledelse i Virtu Travel.

Kort om Virtu Travel:
Virtu Travel er et rejsebureau med fokus på unikke og skræddersyede cykelrejser og events til både virksomheder og cykelentusiaster. Bureauet er funderet på passionen for cykling og udbyder en række eksklusive rejser og events, blandt andre Stelvio Gran Fondo, Strade Bianche og Chasing Cancellara. Dertil kommer hyggelige og autentiske ture til Nice, Lombardiet eller Mallorca samt ikke mindst signatur camps med Bjarne Riis, Rolf Sørensen og andre nuværende eller tidligere professionelle cykelryttere til Toscana og Villa Pacini. Virtu Travel, tidligere Optour, er en del af koncernen Virtu Cycling Group og tilbyder herigennem særlige ydelser til Virtu Business Club. For mere information: www.virtutravel.com

Om Cykelnerven:
Cykelnerven er Scleroseforeningens Tour de France-inspirerede cykelevent, som hvert år indtager de franske bjerge i kampen for en verden uden sclerose. Her cykler 300 deltagere fra ind- og udland sig til tops på de allermest afgørende Tour de France-bjerge og samler samtidig penge ind til forskning i sclerose. Cykelnerven har eksisteret siden 2014 og samlede alene i 2018 5,3 millioner kroner ind.

Læs mere om Cykelnerven på www.cykelnerven.dk eller Facebook.com/cykelnerven