Dobbelt sejr på sidste etape af Gracia Orlová

Dobbelt sejr på sidste etape af Gracia Orlová

Omkring halvvejs på sidste etape stak Mieke Kröger og Marta Bastianelli af fra feltet. De fik hurtigt opbygget et stort forspring, og feltet formåede aldrig at hente de to, da deres holdkammerater neutraliserede alle angreb bagfra.

Mieke Kröger kunne dermed krydse stregen, som den første sammen med sin holdkammerat.

Sportsdirektør Carmen Small udtrykker sin begejstring over holdets indsats:

”Jeg er virkelig glad for resultatet af løbet. Ikke bare fordi vi vandt, men det var vigtigt for holdets udvikling og for at nogle af de yngre eller nyere ryttere kunne få denne erfaring. De lærte, hvordan man kontrollerer et løb og vinder. Marta kunne få holdet til at arbejde sammen, og det var det primære mål for os her. Jeg er super glad for udviklingen af holdet.”

 

Med denne etapesejr vinder Team Virtu Cycling 5 ud af 5 mulige etaper i Gracia Orlová, fordelt på tre forskellige ryttere. Holdet vinder også holdkonkurrencen, mens Marta Bastianelli vinder løbet samlet, pointkonkurrencen og bjergkonkurrencen.

Med denne succes sigter sportsdirektør Carmen Small efter at forberede holdet frem mod de kommende løb på WorldTour-kalenderen:

”Jeg vidste, at dette løb ville være godt for holdets udvikling. Det giver nogle ryttere muligheden for at vinde, men lærer dem også, hvordan de skal samarbejde som et hold. At øve ting, som ikke altid er muligt i WorldTour-løbene.”

Det næste store løb for Team Virtu Cycling er det spanske etapeløb Emakumeen XXX. Bira fra den 22. til 25. maj.