Driedaagse Brugge-De Panne

Driedaagse Brugge-De Panne

Efter et hektisk løb, hvor et længerevarende udbrud aldrig blev etableret, tog Hollandske Kirsten Wild (WNT-Rotor) sejren i en massespurt. 

Med en 7. plads blev Marta Bastianelli bedste rytter fra Team Virtu Cycling, der efter løbet sammen med sine holdkammerater understregede, at de ”kørte et aggressivt løb og holdt sammen, men at finalen blev for hektisk”. 

Team Virtu Cycling har dog stadig førertrøjen (Bastianelli) og ungdomstrøjen (Bertizzolo) på kvindernes World Tour, mens Bertizzolo også blev hædret som løbets mest aggressive rytter. 

Teamet ser nu frem mod søndagens forårsklassiker Gent-Wevelgem, hvor ikke bare trøjerne, men også titlen som sidste års vinder skal forsvares.

 

Team Virtu Cycling i titelforsvar

Med en sejr kan Marta blive den første til at vinde løbet to år i træk, og det er således et motiveret hold, der stiller til start i Gent-Wevelgem, søndag den 31. marts.

Sidste år var Bastianelli hurtigst i en gruppe på godt 30 ryttere, og det forholdsvist flade terræn med mindre stejle stigninger, som den berygtede Kemmelberg, appellerer til de bedste klassiskerryttere, der både har udholdenhed og en powerfuld spurt.

Til start i Gent-Wevelgem er Marta Bastianelli, Mieke Kröger, Anouska Koster, Barbara Guarischi, Christina Siggaard og Sofia Bertizzolo.