En forsinket etapesejr i Luxembourg

En forsinket etapesejr i Luxembourg

I Luxembourg var Team Waoo topmotiverede for at jagte både etapesejre og en topplacering i det samlede klassement i etapeløbet Fleche du Sud.

Efter en uge med stærk kørsel, hvor holdet arbejdede hårdt for at køre den stærke afslutter Micael Carbel frem til spurterne, syntes holdets indsats at have ledt til to andenpladser på 3. og 4. etape. Men efter protester fra hele feltets side blev vinderen af 3. etape diskvalificeret, og Carbel blev tildelt sejren. Årsagen var at vinderen havde holdt fast i sin sportsdirektørbil og kørt tilbage til feltet efter at være blevet sat på stigningerne under etapen.

Dermed kunne Team Waoo notere sig en 5., en 2. og en 1.plads på etaperne i Fleche du Sud, samt en samlet 10. plads til Jesper Schultz.

Michael Carbel forklarer om sin etapesejr: ”Vi havde sat et hårdt tempo på stigningerne for at komme af med de tunge afsluttere. Det lykkedes i første omgang, men pludselig kom ham, som sportsdirektørerne kunne konstatere var blevet sat langt ude, pludselig tilbage med enorm fart. Hele feltet protesterede og var på min side, og jeg er bare glad for at UCI har taget den rigtige beslutning i den her sag.”

Den stærke afslutter var meget tilfreds med sin og holdets indsats i Luxembourg: ”Det har været et svært forår, hvor holdet har været tynget af uheld. Selv har jeg styrtet 6 gange i år, og er bare glad for at tingene nu peger i den rigtige retning. Holdet har kørt perfekt hele ugen, og jeg er så stolt over, at de viser mig tilliden til, at jeg kan levere resultater.”

Carbel ser nu fremad: ”Mit store fokus i denne sæson er DM, som begynder at nærme sig. Vi har nu nogle løb på dansk grund samt DM i holdløb, som bliver den sidste forberedelse før vi skal køre om mesterskabet.”