Et skadesramt Team Waoo forlader Norge

Det blev ulykkerne frem for resultaterne, der fyldte på dagens 166 kilometer lange norske endagsløb, Gylne Gutuer med næsten 60 kilometer på grus og 1536 højdemeter. Audun Fløtten er hårdest ramt med et brækket lårben, mens Alexander Kamp har brækket kravebenet.

Det var ellers et motiveret mandskab, der stillede til start i morges, hvor dog Asbjørn Kragh Andersen måtte melde fra på forhånd på grund af sygdom. Da løbet begyndte, styrtede gårsdagens vinder af Lillehammer GP, Alexander Kamp, der i øjeblikket undersøges for et brækket kraveben, mens holdkammerat, Torkil Veyhe, også styrtede ud af løbet med beskadigede fingre.

Eneste fuldførende Team Waoo-rytter, Jesper Schultz, sluttede som nummer 25, mens vinderen blev Jasper Philipsen fra Hgens Berman Axeon.

Sportsdirektør, Daniel Foder meddeler:

“Vi rejser fra Norge med en flot sejr til Alexander Kamp, men desværre også et lazaret af ryttere, der på den ene eller anden måde er styrtet ud af løbene. Den hårdest ramte er Audun med et brækket lårben, og han er altså færdig med denne sæson. Også gårsdagens vinder, Alexander Kamp, må formentlig indstille sig på, at sæsonen er ovre for hans vedkommende med et brækket kraveben, hvilket er enormt ærgerligt for alle parter, da han netop var i forrygende form. Nu må resten af mandskabet så til gengæld vise, hvad de kan i de resterende løb på kalenderen.”