Fjerdeplads til Mieke Kröger på Boels Ladies Tour enkeltstart!

24 minutter og 49 sekunder. Så lang tid tog det Team Cycling Women’s Mieke Kröger at gennemføre de 18.6 kilometer lange og relative flade rute i og omkring den hollandske by, Roosendaal. Tiden rakte til en fjerdeplads i benhård konkurrence med verdens bedste tempokørere.

Tyske Mieke Kröger sad længe i “hot seat” på søndagens afsluttende etape af det hollandske etapeløb, Boels Ladies Tour, og det var først, da de bedste klassementryttere blev sendt af sted, at hendes tid blev slået. Annemiek van Vleuten var atter suveræn på hjemmebanen, og hun vandt etapen i tiden 24.00 og således også det samlede klassement.

Team VIRTU Cycling var undervejs i løbet fem gange i top-10 på de seks etaper, mens sejren altså udeblev. Sportsdirektør, Carmen Small fortæller:

“Mieke viser virkelig sin imponerende styrke på dagens enkeltstart. Det er hendes specialitet, og hun understreger sin værdighed som favorit på disse tidskørsler. Overordnet set er jeg tilfreds med indsatsen i løbet, og vi har i flere omgange vist flaget i finalerne og fået gode resultater hjem. På den anden side går vi jo efter den sejr, vi sulter efter, og det ærgrer mig, at vi ikke får den med hjem herfra”.

Mieke Kröger rapporterer fra Holland:

“Jeg følte mig supergodt kørende i dag, og ruten passede til mig. Der var gode lange lige stræk undervejs, men også lidt mere teknisk krævende sving, men jeg kom godt igennem alle og bevarede rytmen. Selvom en fjerdeplads er flatterende, så er jeg da ærgerlig over at kunne sidde så længe i “hotseat” uden at kunne bevare en podieplads. Nu ser jeg frem til verdensmesterskaberne i holdtidskørsel, hvor formen i hvert fald synes at kunne toppe.”