Fuldt fokus på udvikling i Tjekkiet

Fuldt fokus på udvikling i Tjekkiet

Team Virtu Cycling deltager i det tjekkiske etapeløb, Gracia Orlová. Sportsdirektør Carmen Small ser dette løb som en mulighed for at udvikle holdet og oplære de nyere ryttere på holdet.

I morgen deltager holdet i det tjekkiske etapeløb, Gracia Orlová. Løbet finder sted fra 2.-5. Maj, og omfatter 5 etaper på 4 dage. Løbets totaldistance er 377,1 km og inkluderer en enkeltstart på 13,5 km 3. maj.

Sportsdirektør Carmen Small fremhæver, at Gracia er et etapeløb, hvor der er mulighed for at fjerne fokusset fra World Touren, og i stedet fokusere på at lære og udvikle sig som hold: ”Vi ser Gracia som et udviklingsløb. Marta, Mieke og Rachel er med for at lærer fra sig. Det er et vigtigt løb for holdet, da vi har muligheden for at udvikle på vores nyere ryttere”.

Danske Birgitte Krogsgaard debuterer i dette UCI-løb, og hun ser frem til at få erfaring fra sine holdkammerater: ”Jeg tror det er et rigtig godt løb for mig at starte ud med. Jeg er omgivet af erfarne ryttere og jeg forventer at lære meget fra dette løb. Selvom jeg er meget ny i cykelverdenen, håber jeg på at kunne bruge mine styrker på bedst tænkelige måde i løbet, så jeg kan bidrage til en god holdpræstation”.

Team Virtu Cycling stiller til start med Sara Penton, Marta Bastianelli, Mieke Kröger, Birgitte Krogsgaard, Rachel Neylan og Louise Norman Hansen.