Guarischi femmer i hektisk og våd OVO Energy-finale

Den 130 kilometer lange fjerde og andensidste etape af OVO Energy Women’s Tour fra Evesham til Worcester blev præget af et udbrud bestående af tre ryttere, Cecilie Uttrup Ludwig, Audrey Cordon-Ragot og Charlotte Becker.

Det udfordrende, men smukke engelske landskab dannede rammerne for dagens etape, og med 19 kilometer igen, angreb danske Cecilie Uttrup Ludwig og formåede at holde sine medsammensvorne bag sig et stykke tid. Men duoen lukkede hullet til hende, og det var først med 4 kilometer til mål, at feltet atter fik kontakt med fronttrioen.

I et stærkt kontra-angreb, forsøgte VIRTU Women’s Sara Penton med et fremstød, men den initiativrige svenske rytter blev også hentet tilbage. I den hektiske massespurt kæmpede VIRTU Cycling’s italienske Barbara Guarischi sig til en femteplads, mens danske Amalie Didriksen var hurtigst af alle.

Guarischi fortæller:

”Det var en meget hurtig og farlig finale med våde veje efter et par tørre dage i England, så underlaget var som sæbe. Jeg var dog virkelig motiveret for et topresultat, så jeg kiggede ned, trådte alt hvad jeg kunne og håbede på det bedste, og det rakte altså til en femteplads. Personligt var det et godt resultat, og det var formentlig min sidste chance i løbet, da morgendagens sidste etape ikke er for sprinterne. Derimod bliver der vendt op og ned på klassementet”, lyder det fra den italienske sprinter.

Coryn Rivera fører fortsat løbet samlet.