Guarischi sprinter sig til tiendeplads i Boels Ladies Tour

Ingen kunne måle sig med Chantal Blaak (Boels Dolmans), da feltet ramte finalen af dagens 158 kilometer lange og kuperede femte etape af Boels Ladies Tour. I massespurten bag Blaak blandede Team VIRTU Cycling Women’s Barbara Guarischi sig atter og sluttede på tiendepladsen.

Et langt og målrettet udbrud, hvor der dog blev udskiftet ryttere undervejs kunne holde sammen til indgangen af finalen, hvor hollandke Chantal Blaak tog sagen i egen hånd og angreb på en stigning. Da hendes medsammensvorne i udbruddet ikke kunne holde hjul, blev det til en imponerende solosejr for den flyvende hollænder. Bagved kæmpede Team VIRTU Cycling’s Sara Penton og Mieke Kröger for at placere italienske Barbara Guarischi i en fordelagtig position før den vilde massespurt. Her blev det til en tiendeplads for Guarischi.

Sportsdirektør, Carmen Small, fortæller:

“Vi vidste, det ville blive en meget hård dag, og det blev det. Vi må tage hatten af for Blaak, der med stor overskud havde energi nok i tanken til at angribe alene efter et længere udbrud i svært terræn. Men vores piger kæmpede flot, og det var tilfredsstillende at se Sara og Mieke levere Barbara helt forrrest, da sprinterne skulle afgøre de sekundære placeringer. Nu venter blot morgendagens enkeltstart, hvor Mieke er vores bedste kort.”