Guldhammer før weekendens to UCI-løb: ”Vi skal være med i finalerne og tage en sejr”

Guldhammer før weekendens to UCI-løb: ”Vi skal være med i finalerne og tage en sejr”

Den kommende weekend stiller et stærkt og motiveret Team Waoo til start i de to danske UCI-løb GP Himmerland Rundt og Skive-Løbet. Begge løb er som oftest præget af hård sidevind i det nordjyske, hvor ruterne på omkring 200 km også byder på grusvejspavéer og brosten.

En af holdets mest markante profiler Rasmus Guldhammer har store forventninger:

”Jeg forventer at vi er med til at præge løbene og sætte vores aftryk på finalerne. Vi skal helt sikkert gå efter at prøve at vinde begge dage. Der kommer stærke hold, men vi er blandt dem, som har ryttere til at være med i begge løb.”

Med en 5.plads i Volta Limburg Classic og en 4.plads i Grandprix Herning har Guldhammer primært vist sig stærk i nogle af forårets hårdeste løb. Men Guldhammer, der også påpeger hårdheden i den kommende weekends to løb, fremhæver, at hele holdet er nødt til at være på forkant, hvis Team Waoo skal lykkes i weekenden:

”Vinden bliver rigtig vigtig. Der kommer til at være sidevind begge dage. Det kan blive et udmattende løb og reducerede grupper, der kommer ind på de små omgange. Vi bliver nødt til at være opmærksomme på at være med i grupperne, der kører, for ikke at bruge vores energi dumt. Hvis alt det lykkes, så er jeg sikker på, at vi kan få en sejr i weekenden.”

Guldhammer fremhæver yderligere holdets gode takter op til weekenden, men den gode kørsel til trods er sejrene dog udeblevet på det seneste. Hele holdet er derfor ekstra motiveret for at få en sejr i hus i weekenden:

”Jeg synes, vi har vist nogle gode takter det sidste stykke tid. Vi har manglet det sidste held for at vinde, men jeg er sikker på, at når vi stiller til start i weekenden, er alle klar på, at vi skal være med i finalerne og tage en sejr.”