Hård dag for Team VIRTU Cycling i Royal Bernard Drome Classic

Team VIRTU Cycling kom ikke til at spille en rolle i finalen i det franske endagsløbs Royal Bernard Drome Classic, hvor Torkil Veyhe blev holdets bedste rytter på en 36. plads.

De 206 kilometer i Royal Bernard Drome Classic bragte ikke et stort resultat med sig for Team VIRTU Cycling. Rytterne kom ikke med, da de afgørende ryk kom, hvor franske Lilian Calmejane sejrede fra.

“Vi var lidt uheldige igen. Alexander følte, at han var godt kørende, men han væltede rimeligt hårdt efter 60-70 kilometer og udgik. Han har det egentlig okay, men han tog den lige på hovedet, så han slog sig lidt. Generelt set så var vi ikke bedre i dag. Der er ikke så mange bortforklaringer på det. Nogen gange er man gode, og andre gange knap så gode og i dag var vi knap så gode i forhold til, hvor jeg forventer, at vi burde være. Det er en af de dage, vi hurtigt glemmer, men det var dog super flot kæmpet af Torkil Veyhe, han gjorde det flot. Han kæmpede hele vejen til mål, og det er rart at se, at man gider køre sig helt ud,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

Team VIRTU Cyclings færøske rytter Torkil Veyhe kom ind som holdets bedste mand på en 36. plads.