Ingen gevinst trods aggressiv kørsel for Team VIRTU Cycling

Team VIRTU Cycling var ekstremt offensive i finalen af Rent Liv Løbet Skive, men topplaceringen glippede, selvom Jakob Egholm kæmpede sig ind på en 7. plads som Team VIRTU Cyclings bedste rytter.

På andendagen af Den Nordvestjyske Cykelweekend galt det Rent Liv Løbet Skive, hvor rytterne skulle ud på 179 kilometer. Et udbrud kom af sted tidligt på etapen, men ind i finalen gik Team VIRTU Cycling i offensiven.

En stor gruppe kom af sted, hvor holdet havde flere ryttere med. Niklas Larsen havde mere i tanken og sammen med Frederik Muff kom de to ryttere af sted fra frontgruppen. De holdt sig forreste helt ind på de sidste 10 kilometer, hvor feltet kom stærkt bagfra.

Flere af Team VIRTU Cyclings ryttere forsøgte at rive sig løs, men en høj fart på finaleomgangene gjorde det umuligt, og løbet sluttede i en spurt. Her kæmpede Jakob Egholm med om sejren, men den unge rytter måtte nøjes med en 7. plads.

“Det var alt for let derude, da der ikke var noget vind, og så er der bare ikke nok udfordringer. Vi havde ikke nogen decideret sprinter, der manglede vi Asbjørn til den del, og så er det svært at gøre en forskel på ruten i dag. Vi prøvede ellers, men der var alt for lidt vind,” siger sportsdirektør Michael Gregersen.

“Niklas er tæt på at få hul inde på omgangene, vi er repræsenteret, der hvor vi skal være, men det bliver også trukket hjem. Vi prøvede til sidst, men vi havde ikke aftalt efter en spurt, så det blev lidt tilfældigt,” siger han og forklarer, at der ikke bliver grublet over dagens løb.

“Vi er lidt skuffede selvfølgelig, men drengene er stadig godt motiverede. De arbejdede fint sammen, og stemningen er stadig god nu mens, at de er på vej til Frankfurt, dem der er U23 af dem. Der er masser af løb, så det er bare det, vi fokuserer på,” siger Michael Gregersen.

Det var Rasmus Bøgh Vallin fra ColoQuick, der vandt foran Andreas Stokbro og Johim Ariesen, mens Jakob Egholm blev holdets bedste rytter på en 7. pldas. Team VIRTU Cycling skal allerede i aktion tirsdag igen, når holdets yngste ryttere er til start i U23-løbet Eschborn – Frankfurt.