Jesper Schultz med store forventninger til Fleche du Sud: ”Hvis jeg rammer formen, tror jeg på, at jeg kan vinde”

Onsdag den 29. maj stiller Team Waoo til start på første etape af det traditionsrige Luxembourgske etapeløb Flèche du Sud. Med tidligere vindere som Bradley Wiggins, Geraint Thomas, Andy Schleck og Alex Zülle – samt en 2.plads til vores egen Bjarne Riis i 1984 – er det et løb, som i manges øjne bebuder morgendagens Tour de France-stjerner.

Team Waoo’s Jesper Schultz, der tidligere på året har vist sig stærk I kuperede løb som Sundvolden GP og Volta Limburg Classic, ser frem mod endnu et løb i hans terræn: ”Mine forventninger til Fleche du Sud er rigtig store. Hvis jeg rammer formen og får hovedet 100% med, så tror jeg virkelig på, at jeg kan vinde”, fortæller Schultz.

Den stærke bjergrytter, der med bl.a. en 4. plads i Sundvolden GP forrige weekend har været meget tæt på et topresultat, udstråler kampgejst og motivation for at vinde i det luxembourgske: ”Det sulter jeg virkelig efter, og med erfaringer fra tidligere løb føler jeg mig klar!”

Team Waoo har i foråret været hæmmet af styrt og skader, hvilket har medvirket til, at de store resultater er udeblevet. Jesper Schultz understreger dog, at holdånden er intakt og motivationen i top.

Han lægger samtidigt vægt på nødvendigheden af at holde fokus, når holdet er under pres: ”Vi har en lidt smal trup, når folk er skadet, og det sætter lidt mere pres på os andre. Men vi står sammen både ryttere og holdet bag. Fokus er rettet mod Fleche du Sud lige nu, for hvis du tænker for langt frem hopper kæden af. Selvfølgelig er der DM og Post Nord Danmark Rundt lidt længere ude i fremtiden, men vi har nogle cykelløb inden da, der skal køres med fuldt fokus og den rigtige indstilling.”

Fleche du Sud køres fra onsdag den 29. maj til søndag den 2. juni.