Jesper Schultz tager andenpladsen i Hobro

Det blev atter til en topplacering til Team Waoo’s Jesper Schultz i dagens afvikling af fjerde afdeling af Xtreme Cuppen 2018, hvor han kørte en andenplads hjem efter Aske Vorre fra Team AURA Energi. Det var ellers lige ved at lykkes for Schultz at tage en fornem solosejr, men vejlenseren blev hentet kort før målstregen.

Løbet kørtes over 151 kilometer fordelt på 6 omgange i og omkring Hobro, hvor et udbrud med Team Waoo’s Jesper Schultz hurtigt kommer af sted og opnår et anseligt forspring til feltet. Derfor formår udbrydergruppen også at holde sammen indtil få kilometer før opløbsstrækningen, hvor forspringet dog på grund af taktiske udspil fra rytterne bliver minimeret.

Gruppen formår dog at holde feltet stangen, og på opløbsstrækningen er Aske Vorre fra Team Aura Energi den hurtigste, mens Team Waoo’s Jesper Schultz stryger over målstregen på andenpladsen.

Jesper Schultz forklarer:

“Nærmest fra starten af løbet kommer vi af sted fem mand, hvor næsten alle større hold er repræsenteret, og derfor lykkes det også at opbygge et forholdsvis stort hul til feltet. På den sidste omgang ved vi, at det er os, der skal kæmpe om sejren, og på den sidste bakke inden ankomst til Hobro rykker jeg væk, men får selskab af Aske Vorre, men vi bliver hentet igen af resten af gruppen. Med 1000 meter igen rykker jeg endnu en gang væk fra gruppen, men Aske er på ny den hurtigste og når at lukke hullet til mig med 200 meter igen, og han stryger forbi til sidst. Selvfølgelig kører jeg altid efter at vinde, og det er surt at blive hentet på den måde, men jeg kørte min chance, og det er jeg tilfreds med. Nu er der kun tre afdelinger af Xtreme Cuppen tilbage, som vi går efter at vinde samlet”.

Team Waoo’s Asbjørn Kragh Andersen blev nummer syv i dagens løb. Næste afdeling af løbet finder sted på lørdag i Horsens.