KAMP VINDER GP LILLEHAMMER

Team Waoo’s Alexander Kamp slog til med en solosejr i dagens 134 kilometer lange norske endagsløb, GP LIllehammer med 2500 højdemeter.

Der blev ikke lagt fingre imellem i dagens afvikling af det norske endagsløb, GP Lillehammer, hvor Team Waoo var med til at præge begivenhederne fra start til slut. Med flere optimistiske og stædige forsøg på at lave det afgørende ryk, var det danske kontinentalmandskab tonegivende hele vejen. På de små omgange i Lillehammer var Alexander Kamp på pletten, som han var det tidligere dette år i Tour of Norway, og han kørte solo på den sidste kilometer og tog en overbevisende sejr.

Alexander Kamp fortæller:

“Jeg følte mig velkørende derude, og jeg var opsat på at gå med og skabe noget stort, da løbet først kom i gang. I finalen sad jeg med i en større gruppe, da udskilningen skete på de små omgange, men netop som vi var samlet på den sidste bakke, kørte jeg kontra og kunne holde dem bag mig til målstregen. Det er naturligvis forløsende, og jeg er stolt over at kunne være med til at repræsentere Team Waoo på denne måde og endnu en gang i Lillehammer, hvor jeg tidligere i år har stået øverst på skamlen”.

Sportsdirektør, Daniel Foder, var også meget tilfreds efter løbet:

“Drengene gjorde det helt perfekt i dag. De var angrebsivrige fra starten og med 2500 højdemeter fordelt på kun 135 kilometer var det et hektisk og intenst løb, hvor hele holdet gjorde en stor og helhjertet indsats. Nu ser vi frem til løbet, Gulne Gutuer, i morgen, hvor vi også satser på at være toneangivende og vise Team Waoo-farverne frem”.