Kasia Pawlowska og Mieke Kröger forlænger med VIRTU Cycling

Team VIRTU Cycling har forlænget kontrakterne med 25-årige tyske Mieke Kröger og 29-årige Kasia Pawlowska fra Polen. Begge ryttere har haft stor succes på banen og har en omfattende samling af europæiske og verdensmesterskabsmedaljer.

Team VIRTU Cycling Women DS, Carmen Small siger om den tidligere tyske mester i enkeltstart:

Dette kraftværk er kun lige gået i gang, og vi glæder os til at se, hvad Mieke kan gøre næste år. Hun har vist, at hun er en pige, vi kan regne med i finalerne i endagsløb og på enkeltstarterne. Holdet ville ikke være komplet uden Mieke, da hun bringer så meget erfaring til løbene og holdetidskørslen. Hun er sulten efter fortsat at forbedre sig i alle aspekter af sporten, og vi vil støtte hende i at nå fremtidens mål.

Mieke Kröger udtaler sig:

“Jeg har haft et godt år på holdet i 2018. Jeg genvandt en masse motivation, og jeg fandt tillid. Atmosfæren er fantastisk, og du kan føle en ånd i hele holdet, hvilket er unikt og det giver noget ekstra kraft. Så det var en nem beslutning at underskrive kontrakten med holdet igen. Jeg håber, vi fortsætter de gode takter i 2019, og at vi kan nå gode resultater næste år uden at miste vores holdånd, der gjorde vores hold så specielt i år. “

VIRTU Cycling Women DS, Carmen Small siger om Kasia:

“Kasia havde en meget stærk start på året og viste nogle meget lovende resultater. Desværre blev hun syg midt på sæsonen og havde meget svært ved at komme tilbage til, hvor hun slap. Vi har arbejdet meget tæt sammen med Kasia denne anden del af sæsonen for at få sundheden tilbage på sporet og få hende 100% klar til denne næste sæson. Kasia er en leder på holdet på og vil være en meget afgørende brik af puslespillet i næste sæson for at vinde løb selv, men også i en hjælperytterrolle, når det er nødvendigt. Hun tilføjer teamet mange års erfaring på højeste niveau og kan føre pigerne til kamp i både endagsløb og etapeløb “.

Polske Kasia Pawlowska siger:

“Jeg er meget glad for at blive hos VIRTU i næste sæson. Da jeg kom til holdet sidste vinter, fandt jeg mig meget hurtigt til rette og føler mig hjemme. Atmosfæren er god, og holdet har stort potentiale, og jeg håber, at vi med et godt samarbejde kan høste udbyttet i løbet af sæsonen i form af sejre.”