Kasper Asgreen forsøgte sig på styrtplaget etape i Tour de Normandie

Team VIRTU Cycling’s Kasper Asgreen ramte dagens udbrud i Tour de Normandie, men blev hentet til sidst af et kraftigt decimeret felt efter mange styrt.

På 6. etape af Tour de Normandie var Team VIRTU Cycling i offensiven, da det lykkedes for Kasper Asgreen at ramme dagens store udbrud. Den unge U23 ITT-europamester havde overskud og en hård føring endte med at blive til et angreb fra udbruddet, men på de sidste 10 kilometer hentede et decimeret felt ham igen.

“Asgreen sad ude foran sammen med fire mand, og da  der kom tre andre op til dem, så det egentligt ret fornuftigt ud. Det virkede bare til, at der var stor vilje fra dem, der var ude i går,  der alle ville forsvare deres placeringer, så alle top 10-holdene forsvarede deres placering. Asgreen kører så fra udbruddet med 35 kilometer igen, men det var måske lige for optimistisk nok,” siger Michael Skelde.

Mange styrt havde ramt feltet på små veje, hvilket havde splittet rytterne i mange små grupper. Det betød blandt andet, at Jesper Schultz var nede, og selvom han gennemførte etapen, så havde han smerter i sin arm.

I spurten bliver Asbjørn Kragh Andersen Team VIRTU Cyclings bedste rytter,  vinderen af 6. etape blev JLT-Condors Mathew Gibson. Derved mangler der kun 7. og sidste etape søndag.

“Nu er der et skud tilbage. Vi gør, hvad vi kan,” siger Michael Skelde.

7. etape er 151 kilometer fra La Haye til Caen