Kasper Asgreen mistede førertrøjen trods topplacering

Det blev et spørgsmål om bonussekunder på 2. etape af Istrian Spring Trophy, da Kasper Asgreen mistede førertrøjen på trods af, at han var en af de bedste på etapen. 

Team VIRTU Cycling satte sit præg på 2. etape af Istrian Spring Trophy, men desværre mistede holdet sin førertrøjen til bonussekunder. På hele etapen havde holdet siddet i front og arbejdet, og de lykkedes da også at få Kasper Asgreen i førertrøjen godt ind på den afsluttende stigning.

“Det går egentlig efter planen på etapen, hvor vi sidder og kontrollerer det meste af dagen. Jesper og Mikkel hjælper Kasper til sidst, men på de sidste kilometer er han alene, og så kommer han til at sidde i front og skal svare igen på angreb. Det gør han godt, men det gør også, at Hagen kan spurte forbi ham til sidst og tage de bonussekunder, der gør, at han overhaler ham i klassementet,” siger sportsdirektør Daniel Foder.

Den norske rytter Christer Hagen kunne med en 3. plads tage nok bonussekunder til at skubbe Kasper Asgreen, der kom med de forreste i mål, væk fra den samlede førsteplads i løbet.

“Vi må se, om vi kan prøve at finde nogle bonussekunder i morgen. Nu skal vi hjem på hotellet og se, hvad der er af muligheder, så vi kan få trøjen tilbage,” siger Daniel Foder.

Etapen blev vundet af Team Sunweb Deveopments Marc Hirschi.