Kröger femmer på næstsidste etape af Healthy Ageing Tour

Med tre ryttere i frontgruppen af dagens finale af Healthy Aging Tour var Team VIRTU Cycling Women oplagte kandidater til at vinde den 142 kilometer lange fjerde etape af det hollandske etapeløb.

Mieke Kroger, Barbara Guarischi og Emilie Moberg var alle bejlere til at sejre på dagens solrige etape fra Hogeland til Winsum, og da frontgruppen kom ind på de sidste 10 kilometer, fløj angrebene nonstop fra forskellige ryttere i gruppen, og især var Kröger på farten et utal gange. I sidste ende skabte fem ryttere, herunder Kröger, det afgørende hul. Desværre havde den tyske VIRTU Cycling-rytter brugt for meget energi på at lukke huller i finalen til at gøre den afgørende forskel og måtte nøjes med en 5. plads.

DS, Carmen Small reagerede på denne måde efter etapen:

“Naturligvis skal vi være glade for det faktum, at pigerne er i rigtig god fysisk form. At have tre ryttere i forreste gruppe er et drømmescenario for ethvert hold på dette niveau, men jeg er temmelig skuffet over resultatet. To ryttere i top-10 er ikke tilfredsstillende, når vi kunne have vundet eller nået podiet. Der er en sidste chance i morgen, og jeg tror, ​​at pigerne er mere end motiverede til at bytte dagens resultat med et bedre. “

Verdensmester, Chantal Blaak vandt løbet ved at sprinte væk fra sine modstandere på de sidste 300 meter af etapen. Team VIRTU Cycling Women’s Barbara Guarischi var med i forfølgergruppen og sluttede som nummer 8. Løbets røde trøje forblev på VIRTU-holdet, da norske Emilie Moberg overtog den fra holdkammerat, Mieke Kröger.