Louise Norman Hansen forlænger med VIRTU Cycling Women

Team VIRTU Cycling Women og Louise Norman Hansen har forlænget kontrakten, så den nu gælder til udgangen af 2019. Den 23-årige dansker har været en del af holdet, siden hun første gang skrev under på en professionel kontrakt i 2016.

Louise Norman Hansen fortæller:

”Jeg er virkelig glad for at være på holdet, og jeg føler, at det er her, jeg kan udvikle mig bedst i den kommende sæson. Der er mange ting, der kan læres, og der er flere mennesker, der er gode at sparre med her på holdet. Der er en god struktur med passionerede mennesker omkring mandskabet, og jeg er klar til at tage et skridt op i min udvikling og forhåbentligt på den ene side skabe flere resultater og samtidigt være der for mine holdkammerater.”

Sportsdirektør, Carmen Small fortæller her:

”Louise er inde i en god udvikling, og vi ønsker at fortsætte med at støtte hende i at opnå sine mål og gøre hende en endnu bedre cykelrytter. Ligeså stille som hun er til daglig, ligeså passioneret kan hun være på cyklen, og hun er meget sulten efter at lære. Dette er et dansk hold, så det er vigtigt, at vi bliver ved at investere i fremtiden for dansk cykelsport og hjælpe de unge talenter på vej, så vi har et bredt felt til verdensmesterskaber og OL fremover”.