Michael Carbel vinder Post Cuppen

Team VéloCONCEPT fik en god optakt til PostNORD Danmark Rundt tirsdag, da det søndag lykkedes at forsvare Michael Carbels førertrøje i sidste afdeling af Post Cuppen i Horsens.

Michael Carbel kunne søndag tage sin første samlede sejr i den danske Post Cup, da han med en 4. plads i den 4. afdelingen forsvarede sin førertrøje, og Team VéloCONCEPT fik bekræftet, at benene er gode forud for PostNORD Danmark Rundt.

Holdet var også på arbejde i store dele af løbet i Horsens, syv mand kom af sted, og Team VéloCONCEPT tog ansvaret i feltet, hvor de arbejdede for at forsvare Michael Carbels førertrøje.

”Vi var superstærkt kørende og kom egentlig til at sidde og føre hele dagen. Det var ikke sådan, at jeg havde forestillet mig løbet, men det var egentlig en god måde for os, da vi var stærke nok til det,” siger sportsdirektør på Team VéloCONCEPT Michael Skelde.

De syv ryttere blev hentet ind igen, og selvom der kom angreb i finalen, blev det hele samlet igen kort før mål. Sidevind fik dog skabt nogle mindre grupper, men Michael Carbel kørte sikkert, og han var hele tiden med i den forreste gruppe. I spurten blev han nummer 4, hvilket var nok til en samlet sejr. Riwal Platform’s Andreas Stokbro vandt løbet.

”Det er vigtigt for holdet, at vi kørte den her hjem. Alle har en andel i sejren og har bidraget med et hårdt stykke arbejde i dag. Det er altid fedt, og det giver en god følelse,” siger sportsdirektør Michael Skelde, og Michael Carbel var også meget glad for sine holdkammerater hjælp.

”Det var et sindssygt stykke arbejde, de gjorde. Casper P. kører væk på Yding Skovhøj, og så sidder de og fører i fem en halv omgang. Jeg er virkelig taknemmelig for det arbejde, de gjorde i dag. Kroppen havde det fint, og det gik godt. Jeg blev ikke sat på Yding Skovhøj, men jeg havde ikke vundet uden mine ni holdkammerater,” siger Michael Carbel.

Han kunne med 4. pladsen tilføje sit navn til listen over vindere af Post Cuppen, og det var er et stort resultat for den unge rytter.

”Det er jeg utroligt glad for, det er stort. Post Cuppen er stor i Danmark og når man kigger på, hvem der har vundet den før i tiden, så er jeg fandme glad. Min egen træner har vundet den, Skelde har vundet den og Reihs har vundet,” siger Michael Carbel.

Med en stærk holdpræstation, to ryttere i top 10 og en samlet sejr søndag, så forventer Michael Carbel, at det lover godt for PostNORD Danmark Rundt, der starter tirsdag.

”Med det holdet har vist i dag, og så får vi Niklas Larsen og Guldhammer ind på PostNORD Danmark Rundt holdet, så kommer vi til at stå stærkt. Det bliver et godt Danmark Rundt. Jeg kan ikke forestille mig andet,” siger Michael Carbel.