Mieke Kröger 2’er på sidste etape af Healthy Ageing Tour

Mieke Kröger kørte igen et fremrangede løb, da hun ramte udbruddet igen og kunne køre sig på podiet på sidste etape af Healthy Ageing Tour.

På den sidste etape af Healthy Ageing Tour var Mieke Kröger igen i offensiven. Hun kom med i et stærkt udbrud, som formåede at holde feltet bag sig til mål. En enkelt rytter stak væk fra gruppen, og de skulle spurte for 2. pladsen, og her var Mieke Kröger den hurtigste.

“Mieke sprang faktisk op til udbruddet, vi var ikke med og stort set alle andre hold var. Det var rigtig godt kørt og god timing. Boels skulle bare kontrollere det, så det var en god position for os at sidde i. Mieke kørte virkelig klogt, og jeg tror, hun havde lært af de andre dage,” siger sportsdirektør Carmen Small.

Og med Team VIRTU Cycling’s anden 2. plads har det bragt en smag for mere, og hun er glad for, hvordan holdet har udviklet sig.

“Alt i alt var det godt. Vi havde en lidt skidt etape, som vi kom godt igen fra med TTT’en og i dag. Vi havde en 5. og 6. plads også, men synes det er naturligt, at vi sigter mere mod podiet. Vi har taget et stort skridt op fra sidste år, pigerne er godt med i løbene og er med til at skabe dem, så det giver et godt selvtillidsboost frem mod Ardenner klassikerne,” siger Carmen Small.

Det var hollandske Aafke Soet, der vandt sidste etape, mens Amy Pieters vandt løbet samlet. Trine Schmidt var Team VIRTU Cycling’s bedste rytter på en 16. plads i klassementet.