Mikkel Frölich Honoré bedste Team VIRTU Cycling-rytter på 1. etape

1. etape af Tour du Loir et Cher blev en rolig affære for Team VIRTU Cycling, hvor det var Mikkel Frölich Honoré, der blev holdets bedste rytter.

De 183 kilometer fra Blois til Fougere var relativt stille for Team VIRTU Cycling. Et udbrud var kommet væk først på etapen, men kort før mål blev de hentet, og der var derved lagt op til en spurt.

Nogle styrt i finalen gjorde dog, at feltet blev splittet op, hvor det kun var Mikkel Frölich Honoré, der kom med i forreste gruppe.

“Der var nogle styrt til sidst, hvor sidder de for langt tilbage, det er deres egen skyld. Etapen var, som vi havde forventet, og i det her løb er der næsten tradition for, at de vælter. Jeg havde sagt til dem, at de skulle være opmærksomme på, at der blev talt sekunder, men de er ikke helt opmærksomme nok i finalen,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

Grupperne nåede at samle sig igen før spurten, men styrtet havde sat flere af rytterne tilbage, så det kun var Mikkel Frölich Honoré, der var med i den forreste del.

“Det var generelt ikke godt nok, men dejligt at Mikkel holder sig til foran. Det er lidt urutineret af de ældre ryttere, men sådan er det. I morgen er der endnu en flad etape, hvor det er svært at gøre så meget i, men vi må tage den derfra,” siger Michael Skelde.

Mikkel Frölich Honoré blev Team VIRTU Cycling’s bedste rytter på en 23. plads, mens etape blev vunder af italienske Leonardo Bonafacio, der også overtog førertrøjen.