Mikkel Frølich Honoré stagiare hos Quick Step Floors

Team Waoo’s Mikkel Frølich Honoré har fået en aftale som stagiare hos Quick Step floors gældende fra dags dato og gælder resten af sæsonen. Denne aftale betyder, at Team Waoo’s målsætning om at udvikle ryttere til højere niveauer endnu en gang er nået. Tidligere på året skrev tidligere Team Waoo-rytter Kasper Asgreen kontrakt med samme World Tour-mandskab.

Mikkel Frølich Honoré udtaler:

”Jeg er meget glad og beæret over at komme til at køre hos Quick Step Floors resten af sæsonen. Quick Step Floors er ét af de mandskaber, jeg som barn altid har villet køre for. De har en lang historie i sporten, vinder mange løb og er gode til at videreudvikle unge ryttere. Samtidigt kommer aftalen som en ekstra motivation til at komme stærkt tilbage efter et styrt tidligere på sommeren, hvor jeg brækkede en håndknogle”.

 Selvom Team Waoo nu for en tid mister en rytter, vækker det ikke bekymring hos sportsdirektør, Daniel Foder. Tværtimod.

”Jeg har været Mikkels træner siden hans juniortid, og allerede dengang var han et åbenlyst talent, så det er ingen overraskelse, at han nu bliver tilbudt en stagiare-kontrakt. På Team Waoo er vi ikke alene stolte over at kunne udvikle unge ryttere til at kunne begå sig på endnu højere endnu. Det er ét af vores erklærede mål, så derfor ønsker vi Mikkel held og lykke de næste par måneder hos Quick Step Floors”.