Mikkel Honoré Frölich bedste Team VIRTU Cycling-rytter i Bardet-sejr

I et stærkt besat Faun Environnement Classic de l’Ardèche Rhône Crussol blev Team VIRTU Cycling’s bedste rytter Mikkel Honoré Frölich på en 31. plads, efter at AG2R’s Romain Bardet satte hele feltet på plads.

Det blev til en 31. plads for Team VIRTU Cycling’s Mikke Honoré Frölich i det sydfranske endagsløb Faun Environnement Classic de l’Ardèche Rhône Crussol, da han kom ind i en af forfølgergrupperne efter, at den franske stjerne Romain Bardet kørte fra alt og alle.

Sportsdirektør Michael Skelde havde håbet på et bedre resultat, men feltet og løbet taget i betragtning var det en godkendt præstation af rytterne.

“Alt taget i betragtning så er det fint. Mikkel gjorde det godt, det kan vi godt være stolte af. Det havde været rart nok at have haft en med i top 20, men man skal også kigge på, hvem man er oppe imod. Der blev gået til den til sidst. Bardet kørte bare fra alle. Det er ærgerligt, at vi ikke kunne have Asgreen med, som virkelig har momentum, og at Jesper Schultz vælter på nedkørslen, hvor Bardet kører. Det havde måske set bedre ud, hvis vi havde haft lidt tur i den i dag, men sådan er det. Alt i alt godkendt uden at være prangende. Vi ser frem til i morgen,” siger Michael Skelde.