Mikkel Honoré Frölich nummer 5 i U23 Gent-Wevelgem

Team VIRTU Cycling’s Mikkel Honoré Frölich var godt kørende i U23-rytternes Gent-Wevelgem, da han kom ind på en 5. plads.

Det danske U23-landshold var søndag til start i U23-rytternes Gent-Wevelgem, hvor Team VIRTU Cycling havde både Jakob Egholm og Mikkel Honoré Frölich med, og særligt sidstenævnte var godt kørende.

Jeg bliver hentet cirka 100 meter før mål. Det var ret godt, men selvfølgelig er det ærgerligt, når man er så tæt på at vinde,” siger Mikkel Honoré Frölich, der var i offensiven.

“På Kemmelberg er der et udbrud. Jeg lukker det og kører op alene. Jeg føler mig vanvittigt godt kørende – helt flyvende. Det koster selvfølgelig noget energi, men jeg har gode ben. Desværre bliver jeg bare hentet lige på stregen til sidst,” siger han.

Slovenske Ziga Jerman vandt løbet, mens at Mikkel Honoré Frölich holdt på og blev 5’er.

“Når man er så tæt på at vinde, så er det ekstra bitter. Det vigtigste er, at jeg er godt kørende. Jeg er tilfreds nok, benene var der og resultatet er udmærket, men når man bliver hentet på stregen, er det bitter. Der skal nok komme en sejr på et tidspunkt,” siger Mikkel Honoré Frölich.

Hans landsmand på U23-landsholdet Andreas Kron var også godt kørende og blev 4’er.