NIKLAS LARSEN VINDER ESCHBORN-FRANKFURT

Team VIRTU Cycling´s Niklas Larsen vandt  i dag den 150 kilometer lange U23-udgave af det krævende tyske endagsløb, Eschborn-Frankfurt med utallige højdemeter på programmet, mens holdkammeraten, Jakob Egholm PÅ SUVERÆN VIS tog andenpladsen.
Hele tre ryttere fra det danske kontinental-mandskab sluttede i top-10.

Niklas Larsen udtaler:

”Endelig fik jeg taget hul på bylden. Det er en fantastisk følelse af at kunne stå øverst på skamlen igen og særligt efter et suverænt forarbejde fra mine holdkammerater. De kørte mig sikkert frem i finalen, og jeg vidste, at benene var gode, så selvtilliden var på plads, da vi kører ind på opløbsstrækningen og henter den sidste solo-opportunist. Spurten var hektisk, men jeg kommer sikkert frem, og vi har pænt stykke ned til de nærmeste konkurrenter. Jeg er lettet, glad og taknemlig i forhold til det store arbejde, de andre leverede for mig i dag”, slutter en glad Niklas Larsen.

Sportsdirektør, Michael Skelde, havde ros til holdet:

”De kører simpelthen fantastisk i dag. Vi har hele tiden ryttere med i forreste gruppe, og med 40 kilometer igen sætter vi os frem og fører og gør det hele vejen til målstregen i en gruppe på omkring 24 mand. Vi havde fem mand med i løbet, og vi kommer alle hjem i forreste geled, så jeg kan ikke være mere tilfreds med både udviklingen i løbet og resultatet. Det giver blod på tanden, og det motiverer helt sikkert i forhold til de kommende udfordringer”, lød det fra en svært tilfreds Michael Skelde efter løbet.