NIKLAS LARSEN VINDER I GRINDSTED

Det blev til en flot sejr for VIRTU Cycling’s Niklas Larsen i dagens 193 kilometer lange Elite Cup, der fandt sted på en krævende rute omkring Vejle Ådal med start og mål i Grindsted. Men det krævede en stor og indædt indsats fra VIRTU-rytteren, der netop er kommet tilbage i feltet efter sygdom.

På de vindblæste veje mellem Grindsted og Vejle og ikke mindst i det kuperede landskab i Vejle Ådal blev der gået til stålet fra starten i afviklingen af A-klassens Elite Cup. Den heftige aktivitet i feltet blev først afdæmpet efter omkring 40 kilometer af ruten, hvor en otte mand stor gruppe kom af sted i udbrud, heriblandt VIRTU Cycling’s Niklas Larsen. De otte mand formåede at holde et konstant pres på feltet de resterende 150 kilometer via et godt gedigent samarbejde om føringsbyrden.

Da gruppen nåede ind på de tre små omgange i Grindsted, begyndte det taktiske spil, og udbryderne skiftedes til at stikke af sted og hente hinanden, men da gruppen kom samlet til målstregen, viste Larsen sig overbevisende i forhold til sine konkurrenter og tog sejren foran Tobias Kongstad (Riwal) og Jonas Vingegaard Rasmussen fra coloQuick.

Niklas Larsen fortæller:

”Jeg er netop kommet tilbage efter sygdom, så jeg havde ikke de helt store forhåbninger, men jeg ville også vise, at jeg var med i løbet, så derfor kørte med om pladsen i udbruddet fra starten. De større motorer i Vinjebo (Emil) og Mads Würtz var klart stærkere end mig i dag, så jeg lukrerede også på deres interne taktiske spil mod hinanden, og da vi havde lukket hullet til Emil Vinjebo, kom vi samlet til mål, og i spurten var jeg den hurtigste i dag. Jeg er enormt glad for at være tilbage efter sygdommen og ved nu, at jeg stadig kan køre med om sejren”, lyder det fra en glad Niklas Larsen.

  1. Niklas Larsen, VIRTU Cycling
  2. Tobias Kongstad (Riwal)
  3. Jonas Vingegaard (coloQuick)
  4. Emil Vinjebo (coloQuick
  5. Magnus Bak Klaris (BHS Almeborg-Bornholm)
  6. Jakob Frandsen (Team AURA Energi)
  7. Mads Würtz Schmidt (Team Katusha Alpecin)
  8. Alexander Salby (coloQuick)
  9. Nicolai Brøchner (Holowesco)
  10. Andreas Stokbro (RIWAL)