Ny og spændende rute for Team Waoo i PostNord Danmark Rundt 2019

Der venter Team Waoo-rytterne og hele cykel-Danmark rutefornyelser i Post Nord Danmark, når Danmarks største sportsbegivenhed skydes i gang i Silkeborg 21.august 2019.

727 kilometer fordelt på fem etaper skal forceres, og løbet startes med en 170 kilometer lang etape med start og mål i Silkeborg onsdag d. 21. august. Da den 17 kilometer lange enkeltstart i og omkring Grindsted er placeret allerede på løbets anden etape, er der lagt i kakkelovnen til offensiv kørsel på fredagens 200 kilometer lange og kuperede rute mellem Holstebro og Vejle med opløb på Koldingvej efter de stridsomme opkørsler ad Kiddesvej.

Herefter transporteres hele feltet til Sjælland, hvor fjerde etape starter på flådebasen i Korsør og slutter på en 13.5 kilometer lang rundstrækning i Asnæs, så målstregen nåes efter 175 kilometer. Løbet slutter helt traditionelt med opløbet på Frederiksberg, hvor feltets sprintere formentligt vil blive tilgodeset med en oplagt mulighed for sejr.

Team Waoo’s sportsdirektør, Daniel Foder fortæller her:

“Det er en spændende og hård rute, som forhåbentligt vil åbne løbet og gøre det mere uforudsigeligt, end det har været tidligere. Umiddelbart passer de hårde etaper og den tidligere enkeltstart os meget godt, og den tidligere tidskørsel giver helt klart motivation til offensiv kørsel i den sidste halvdel af løbet, hvor tabt tid kan forsøges at blive tilbagevundet. Jeg tænker, at vi både kan have ambitioner om etapesejre og et godt klassement”.