PostNORD Danmark Rundt – Alexander Kamp

”PostNORD Danmark Rundt er mit yndlingsløb. Det er det løb på året, som jeg ser mest frem til. Det er på hjemlig grund, og der er så meget opmærksomhed på det i Danmark, så man sætter sig ekstra op til det i forhold til andre etapeløb, og man får ekstra motivation, når man kommer hjem og kører det,” siger Alexander Kamp.

Han stiller til start for 3. gang, og som i de foregående udgaver tror han på, at han kan være med til at sætte sit præg på løbet.

”Personligt vil jeg godt køre med om en etapesejr. Nu har jeg været lidt uheldig med skader og styrt i optakten til løbet, men jeg tror godt, at jeg kan køre med i Vejle og træde et trin op. Jeg har gjort det de senere år, og ellers vil jeg prøve at søge mulighederne,” siger Alexander Kamp, der har kig på to etaper, men også er parat til at støtte sit hold.

”Jeg har nok to skud. I Vejle og måske også sidste etape i Århus, men det er afhængigt af, hvordan løbet bliver kørt og udvikler sig, og hvordan Rasmus ligger placeret, og om vi skal forsvare som hold eller, hvad vi gør,” siger den 23-årige rytter der blev nummer 7 i 2016.

Team Virtu Cycling til PostNORD Danmark Rundt:
Michael Carbel, Rasmus Guldhammer, Niklas Eg, Andreas Hyldgaard Jeppesen og Alexander Kamp.

De resterende tre ryttere udtages i løbet af tirsdag og onsdag.

Foto: Sebastian Gaudard