PostNORD Danmark Rundt – Andreas Hyldgaard Jeppesen

”Jeg tror, at jeg kan være mere med inde på Kiddesvej og hjælpe holdet. Hvis alt flasker sig, så er det noget, jeg godt kan gøre, så der kan jeg få en vigtig rolle. Men jeg vil da ikke udelukke at lave et okay resultat på en af etaperne også, hvis muligheden opstår,” siger Andreas Hyldgaard Jeppesen.

Den unge Team Virtu Cycling-rytter skal køre sit 2. PostNORD Danmark Rundt, og efter en svær start på året med skader, så har han fået masser af fart i cyklen henover sommeren.

”Jeg er kommet godt i gang efter DM, så mine forventninger er ikke blevet mindre, da jeg har bevist for mig selv og holdet, at jeg kan begå mig på et højere niveau end tidligere. Jeg har bygget på i forhold til sidste år, så jeg forventer at gøre en god figur og yde mit maksimale for holdets interesser,” siger han.

Da løbet i år kører fra øst mod vest bliver afslutningen på Strandvejen i Århus, og det betyder nok engang, at Andreas Hyldgaard Jeppesen kommer på hjemmebane.

”Sidste år startede det i Herning, da jeg boede der. Nu bor jeg i Århus, og nu slutter det her. Det er mega fedt, og det kommer til at være mindst lige så godt som på Frederiksberg, det er jeg ikke i tvivl om. Jeg glæder mig sindssygt meget til at køre PostNORD Danmark Rundt.”

Team Virtu Cycling til PostNORD Danmark Rundt:
Michael Carbel, Rasmus Guldhammer, Niklas Eg og Andreas Hyldgaard Jeppesen.

De resterende fire Team Virtu Cycling-ryttere udtags i løbet af tirsdag og onsdag.