PostNORD Danmark Rundt – Michael Reihs

 

”Man har sommerfugle i maven, når man står til start, og det er lige meget om det er 16. eller 3. gang. Det er den største tilbagevendende sportsbegivenhed i Danmark, og det er stadig superfedt at køre,” siger Michael Reihs.

Den 38-årige Team VéloCONCEPT-rytter står til at sætte ny rekord for deltagelser i PostNORD Danmark Rundt, da det er 16. gang, at han med. En rekord som han allerede selv er indehaver af med 15 starter.

”Alle 15 Danmark Rundt har været noget specielt, og det har været anderledes hver gang, og lige meget om det har været for Phonak, for Cult som kontinentalhold eller som ProKonti, det har været noget specielt hver gang,” siger han.

Michael Reihs har ikke haft store personlige resultater i PostNORD Danmark Rundt, og som en holdets mand, så kører han også for, at hans holdkammerater kan få succes i år.

”Jeg har en forventning om, at vi skal være med til at præge etaperne og sætte vores dagsorden. Og så håber jeg på, at vi kan være med i afgørelsen på nogle af etaperne og også gerne samlet. Personligt har jeg mere, at holdet skal lykkedes og så skal jeg jo gennemføre for 16. gang, det er det mest personlige – jeg skal ikke ud og jagte en etape, det bliver i holdets interesser,” siger Michael Reihs, der ikke regner med, han udbygger sin deltagelsesrekord yderligere, men i stedet ser frem til nye opgaver inden for RSBC.

Team Virtu Cycling til PostNORD Danmark Rundt:

Michael Carbel, Rasmus Guldhammer, Niklas Eg, Andreas Hyldgaard Jeppesen, Alexander Kamp, Mark Sehested Pedersen, Niklas Larsen og Michael Reihs.