PostNORD Danmark Rundt – Niklas Larsen

”Det er et af de løb, der har været med til at sætte gang i cykelkarrieren, da der har været start i Slagelse, og det har skabt en interesse for cykling i sin tid. Det bliver helt klart fedt at komme ud og være med i sådan et stort løb,” siger Niklas Larsen.

Den blot 20-årige rytter debuterer tirsdag i PostNord Danmark Rundt, men selvom det er første gang, at han skal prøve kræfter med Danmarks største cykelløb, så håber han på at vise sig frem.

”Jeg har en ambition om, at jeg kan køre en god enkeltstart på fjerde etape, så det fokuserer jeg på. Og så har jeg en forventning om, at jeg kan bidrage til holdet på de andre etaper, hjælpe til hvor jeg kan og støtte op om de andre,” siger han.

Han har vundet flere medaljer til både DM, EM, VM og OL, men når har træder ud på 1. etape tirsdag, så bliver det alligevel det største, han har prøvet på landevejen.

”Jeg forestiller mig, at det bliver hårdt! Men jeg tror helt sikkert også, at det bliver sjovt at prøve. Jeg ser frem til at køre et så stort løb på hjemmebane i Danmark, og det bliver helt sikkert det største landevejsløb, jeg har kørt. Det bliver en stor oplevelse,” siger Niklas Larsen.

Team Virtu Cycling til PostNORD Danmark Rundt:
Michael Carbel, Rasmus Guldhammer, Niklas Eg, Andreas Hyldgaard Jeppesen, Alexander Kamp, Mark Sehested Pedersen og Niklas Larsen.

Team VéloCONCEPT’s sidste rytter udtages senere onsdag.