Rachel Neylan skriver kontrakt med VIRTU Cycling Women

Team VIRTU Cycling Women og 36-årige australske Rachel Neylan har underskrevet en kontrakt gældende for 2019. Neylan kørte i 2018 for Movistar og er klassificeret som bjergrytter. Hun er tidligere medaljetager ved landevejs-VM.

Team VIRTU Cycling Women DS, Carmen Small fortæller:

“Rachel har haft en succesfuld karriere, og vi vil gerne hjælpe hende med at finde vej tilbage til topresultaterne i World Tour-sammenhæng. Med den rigtige forberedelse og støtte tror jeg, at Rachel kan fortsætte med at forbedre sig på cyklen og gøre det endnu bedre end før. Hun hidbringer erfaring til holdet og kan hjælpe de andre klatrere, hvad enten det er i en støtterolle eller hende selv, der tager tøjlerne. I år har vi forsøgt at styrke holdet i bjergene, og Rachel vil være en afgørende del af dette for at skabe succes. “

Rachel Neylan siger:

“Jeg er meget begejstret for at blive en del af VIRTU Cycling Women i 2019. Jeg ser frem til at bringe min erfaring og entusiasme  og dermed supplere et stærkt team næste år.  Jeg har set VIRTU’s fremskridt de sidste to år med øget styrke og sammenhængskraft , og jeg ser frem til at være en del af den passion, jeg ved, der er på holdet. Noget jeg stærkt beundrer i en organisation. Jeg glæder mig til at tage et næste skridt i min karriere med et vidunderligt hårdtarbejdende og innovativt team af mennesker inden for professionel cykelsport!”