Rachel Neylan tager solo-sejr i Gracia Orlová!

Rachel Neylan tager solo-sejr i Gracia Orlová!

Team Virtu Cycling tager tredje sejr i træk da australske Rachel Neylan kører sig til en solo-sejr i det tjekkiske etapeløb Gracia Oratová! Efter en stærk holdindsats tog Marta Bastianelli andenpladsen, da hun vandt feltets spurt, og det Carmen Small var således en meget tilfreds sportsdirektør efter løbet:

”Det var en perfekt situation for os at have Rachel alene ude foran, mens Marta kunne tage hovedfeltets spurt. Rytterne arbejdede hårdt for at stikke af, men det var ikke nemt de første omgange. Så det var fedt, da vi endelig kunne se en af vores ryttere komme fri af feltet.”

Sejren var den første i år for Rachel Neylan, som viste hvordan stærk determination belønnes. Med Rachels stærke performance går holdet de sidste etaper i møde med gode muligheder i det samlede klassement:

”Feltet jagtede og jeg sagde til Rachel, at hun skulle fortsætte med at give 100%, så vi kunne holde hende til i klassementet, hvis hun tog nok tid på feltet. Det er godt at have flere muligheder, når vi går ind til morgendagens etape. Holdet kørte super godt og bevarede hele tiden kontrollen over løbet,” forklarer Carmen Small og fortsætter:

”Holdet hjalp Marta frem i finalen, og jeg var så glad for at se en så god holdpræstation efter så lang en dag på cyklen.”

Holdet stillede til start i løbet for at fokusere på teamwork og rytternes udvikling. Med nu tre sejre fordelt hos tre forskellige ryttere får holdet bragt hele holdet i spil og viser en stor bredde i truppen. Carmen small ser muligheder for at bringe det, som de lærer i dette løb, med i større løb senere på sæsonen:

”Jeg vidste, at dette løb var et godt løb til at fortsætte udviklingen af holdet. Det giver nogle af rytterne mulighed for at vinde, men lærer også andre af dem at arbejde sammen som et hold. At øve nogle af de ting, som ikke altid kan lade sig gøre i WorldTour-løbene.

Dagen i morgen byder på en 100 kilometer lang etape. Løbet slutter søndag.