Resultaterne udeblev for Waoo i Tønder

Sæsonen lakker i højeste grad mod enden, og i dag stillede Team Waoo til start i det andetsidste løb på kalenderen, da de gæstede det 137 kilometer lange fladbaneløb i og omkring Tønder. Med kun fem ryttere til start blev det et svært løb for Waoo.

I det flade og vindblæste terræn omkring Tønder lykkedes det for fem ryttere at skabe det afgørende hul ret tidligt i løbet, og det lykkedes ikke feltet at få hentet kvintetten tilbage. På vejen mod opløbsstrækningen lykkedes det coloQuick’s Julius Johansen og Morten Hulgaard (BHS-Almeborg Bornholm) at skabe et lille hul til resten af gruppen, og på målstregen var det Johansen, der var den stærkeste.

For Team Waoo udeblev resultatet:

“På trods af at være i undertal var der god moral fra starten, men desværre måtte Rasmus Guldhammer tidligt forlade løbet på grund af sygdom, og så var vi nede på fire ryttere. På den måde var vi hele tiden i undertal, og det lykkedes altså ikke at hive et nævneværdigt resultat i hus. I morgen venter årets sidste løb, og terrænet passer os væsentligt bedre, og det håber jeg, at vi kan udnytte. Samtidigt støder også Andreas Hyldgaard til truppen, og det komme til at betyde en forskel, når tingene skal afgøres i Sønderborg”, lød det fra sportsdirektør, Michael Gregersen efter løbet.