Rolig 2. etape for Team VIRTU Cycling i Tour de Normandie

Team VIRTU Cycling kom igennem en ellers roligt 2. etape af Tour de Normandie, der blev præget af mange styrt. 

Tour de Normandie bød på 160 relativt flade kilometer på 2. etape tirsdag. Etapen blev en ret rolig affære for Team VIRTU Cycling, der kom godt igennem etapen og undgik en finale præget af styrt.

“Vi var sådan rimeligt heldige med at slippe uden om styrt, så alle er i god behold, så det er fint. Det var ellers en jævn stille og rolig etape. Der var et langt stykke først med modvind, der var nogle muligheder, men der var ikke rigtigt sidevind eller andet, man kunne splitte feltet på. Men det virker som om, at holdet har kørt bedre i dag og tager hånd om vores egen skæbne,” siger sportsdirektør Michael Skelde.

Team VIRTU Cycling kigger i stedet på 3. etape, hvor en svær finale kan lægge op til muligheder.

“Der er en omgang til sidst, som jeg mindes, vi har gør tidligere blot omvendt. Cort har engang væltet på nedkørslen, hvor vi skal køre opad i morgen, og der kørte man tæt på 100 km/t,  jeg er lidt spændt på, om der bliver kørt cykelløb på den bakke. Vi skal op over den to gange, og der kommer et stykke bagefter afskærmet og uden vind, så det er jeg lidt spændt på,” siger Michael Skelde.

2. etape af Tour de Normandie blev vundet af franske Clement Orceau, mens Asbjørn Kragh Andersen blev bedste Team VIRTU Cycling-rytter på en 26. plads.